Over onze sterke rekenwerkers

Een team met passie voor cijfers

Onze accountants hebben de kennis om jouw onderneming te ondersteunen bij de controle en uitvoering van je boekhouding. Door onze kennis toe te passen op een waterdichte bron van informatie – jouw cijfers – kan je bedrijf groeien. Ons kantoor werd opgericht in 1983. Meer dan 40 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in de begeleiding van boekhoudkundig en fiscaal advies aan starters, kmo's, vrije beroepen en zelfstandigen.

Wij zijn veel meer dan cijfers!

Betrouwbare partner

Jouw boekhouding is de onze. We behartigen jouw belangen in volle vertrouwen en tot in de kleinste details. We werken jouw dossiers af met een kritische blik en binnen de afgesproken deadlines.

Deskundig team

We gaan nauwgezet en met kennis van zaken aan de slag voor jouw bedrijf. Met als grote doel proactief de juiste beslissingen te nemen of problemen tijdig te signaleren. Voor elke sector beschikken we over de juiste expert.

Klantgerichte benadering

Jij staat bij ons op de eerste plaats. We nemen de tijd om je onderneming – maar ook jou als klant – uitgebreid te leren kennen. Open communicatie is hierbij zeer belangrijk voor ons. Want alleen op die manier zal er een vlotte samenwerking tot stand kunnen komen.

Innoverende visie

We blijven innoveren om jou de allerbeste service te kunnen bieden. We volgen nieuwe wetgevingen en toepassingen op de voet en delen deze met jou. Aarzel ook niet om jouw kritische blik op ons werk met ons te delen. Enkel zo kunnen we samen groeien.

Een rugzak vol ervaring

Onze expertise reikt ver, niet enkel wat betreft het aantal sectoren waarin we actief zijn. We hebben ook een deskundig team met jarenlange ervaring op de teller. Ons kantoor telt 8 professionele en administratieve medewerkers. Eén voor één gemotiveerd en klaar voor een uitdaging.

We begeleiden vennootschappen en eenmanszaken uit verschillende sectoren in de regio's Antwerpen, Brabant, Oost-Vlaanderen en Limburg. En dit steeds met behulp van een innovatieve en gedigitaliseerde aanpak. Samen werken we aan de vooruitgang van onze klanten en ons eigen kantoor.

Ontmoet ons team van sterke rekenwerkers

Joris Goots

Joris Goots

Gecertificeerd fiscaal accountant

Yves Gernée

Yves Gernée

Gecertificeerd fiscaal accountant

Zoë Janssens

Zoë Janssens

Stagiaire accountant

Katelijne Van Herck

Katelijne Van Herck

Office manager

Terry Ceulemans

Terry Ceulemans

Medewerker accountancy

Ingrid Van Loo

Ingrid Van Loo

Medewerker accountancy

Theo Van Herck

Theo Van Herck

Bedrijfsrevisor

Zoek je een pro-actieve accountancy-partner die jouw onderneming doet groeien?