Boekhouding

Jouw boekhouding inzichtelijk en actueel

Jouw boekhouding is een belangrijk beleidsdocument. Daarom helpen wij je bij de fiscale optimalisatie van jouw bedrijf. Zo zorgen we voor de inrichting en de controle van de boekhouding en administratie en begeleiden we je bij de afsluiting van het boekjaar. Ook stellen we de jaarrekening en de waarderingsregels op. Wij gebruiken hiervoor de meest performante digitale boekhoudsoftware zodat jij jouw boekhouding steeds van op afstand dagelijks kan volgen.

Jouw boekhouding correct en duidelijk uitgevoerd

Een goede basis is alles, daarom zorgen we ervoor dat jouw boekhouding op de juiste manier is opgezet. We analyseren cijfers uit het verleden en kijken samen met jou naar de toekomst. Gezonde groei is daarbij onze topprioriteit.

Bijstand fiscale formaliteiten

Jaarlijks moeten er heel wat aangiften gebeuren. Denk maar aan de btw-aangifte of de aangifte van de personenbelasting, de vennootschapsbelasting of rechtspersonenbelasting. Een heel karwei. Wij staan je bij met het uitvoeren van deze aangiften en volgen de resultaten ook op. Op basis van de resultaten adviseren we je over mogelijke verbeteringen.

Boekhoudkundige begeleiding bij de opstart van je onderneming

Wij staan paraat voor een goede begeleiding en opstart van je eenmanszaak of vennootschap. Wij begeleiden je bedrijfsplannen en staan je met raad en daad bij in het opstellen van je financieel plan. Dit volgens de nieuwe regels van het Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen.

Opstellen business plannen en forecasts

Wij overlopen met jou de bedrijfseconomische toekomstplannen van jouw bedrijf en kunnen in real-time forecasts projecteren voor de haalbaarheid en de winstgevendheid van jouw toekomstige projecten. 

Jouw cijfers in mensentaal én digitaal

We doen er alles aan om je boekhouding zo gedetailleerd mogelijk toe te lichten. Onze adviseurs staan je deskundig bij wanneer er vragen of opmerkingen zijn. Bovendien werken we met de laatste nieuwe digitale platformen, waardoor jij alles snel, eenvoudig en vanop locatie kan nakijken.

Zoek je een pro-actieve accountancy-partner die jouw onderneming doet groeien?